OPISTON TANSSIN PÄIVÄN NÄYTÖS

OPISTON TANSSIN PÄIVÄN NÄYTÖS

Sastamalan Opiston tanssillinen kevätkausi huipentuu jälleen tanssinpäivän näytökseen. Tilaisuudessa nähdään tanssin hurmaa ja vauhdikasta menoa aina baletista reggaetoniin ja flamencosta katutanssiin. Näytöksessä nähdään yhteensä n. 20 opiston opettajan tekemää koreografiaa, joita on hiottu alkuvuodesta lähtien opiston tanssiryhmien kanssa.

Näytöksen kruunaa Samuli Emeryn sooloteos We do this. We don’t talk. Reilun 10 minuutin sooloteos ylistää tanssiperformanssin uniikkia rehellisyyttä. Samuli Emery on valmistunut tanssitaiteilijan ammattiin Itävallan SEAD-akatemiasta. Hän on tanssinut lukuisten eri koreografien produktioissa ja tunnettujen artistien, kuten Jenni Vartiaisen, Elastisen, Saara Aallon, Jari Sillanpään ja Apulannan kanssa. Näiden lisäksi hän on saanut lukuisia stipendejä ja palkintoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Näytöksen väliajalla palvelee maksullinen kahvio.
Noin kaksituntiseen tilaisuuteen on vapaa pääsy.

TERVETULOA!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status