LANKKU TULEE JÄLLEEN LA 19.11.2022

Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtuma järjestetään jälleen osana Sastamalan Kulttuuriviikkoja, joita vietetään kaikissa Sastamalan peruskouluissa heti syysloman jälkeen viikoilla 43-46. Lankku kruunaa Kulttuuriviikot tarjoamalla Suomen tunnetuimpia esiintyjiä, viihdyttävimpiä lastenohjelmia ja lukuisia erilaisia kulttuuri- ja taidepainotteisia työpajoja koko perheelle.

Tänä vuonna tapahtumassa esiintyy huippusuosittu tubettajakaksikko Ella & Helmi, joiden tyttöenergia pitää hereillä pitkän tapahtumapäivän loppuun saakka. Perheen pienimpiä tanssittaa ja villitsee supersuosittu lastenpumppu Aarne Alligaattori. Lisäksi tapahtumaan taikoo teatterin taikaa ja improvisaation iloa tamperelainen improryhmä Snorkkelit. Paikallista osaamista tarjoaa Sastamalan musiikkiopiston Häiriö-bändi. Paikalla ovat myös paikalliset Tatu & Patu -kirjoistaan tunnetut kirjailijat Aino Havukainen ja Sami Toivonen, jotka piirtävät yleisön toiveesta Tatu & Patu -piirroksen. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Sastamalan Sanataituri 2022 -kilpailun finaali. Kilpailuun voit tutustua ja osallistua täältä.

Tämän vuoden työpajoissa on mahdollista mm. tehdä omia elokuvia ammattilaisten avustamana, kokeilla musiikin tekemistä RytmiRekassa, ratkoa pakohuoneen arvoitusta, kurkistaa etsivänä historian taakse, nostaa sykettä temppuradalla tai vain ottaa rennosti pop up -nuorisotilassa pelejä pelaten. Lisäksi tarjolla on miniesityksiä Kaarlo Sarkiasta ja kuudesluokkalaisten lyhytelokuvia oikeassa elokuvateatterissa (Bio / Kinoset).

Sastamalan nuoriso- ja liikuntapalveluiden järjestämä SykeRock järjestetään samana päivänä Lankun kanssa. Lisää SykeRock-tapahtumasta voit lukea lisää täältä.

OHJELMA