Tervetuloa tuntiopettajaksi Sastamalan Opistoon!

Opisto on uteliaiden ihmisten luova yhteisö. Paras meistä on se, joka saa muut loistamaan!

Tutustu tuntiopettajan oppaaseen: Tuntiopettajan opas 

Matkalaskulomakkeen ja sähköisen henkilötietolomakkeen löydät Opettajille-pääotsikon pudotusvalikosta.

Tärkeitä asioita päiväkirjasta

HelleWi-järjestelmä on uudistunut ja uusi kirjautumisosoite on https://sastamala.opistopalvelut.fi/. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanana voit muuttaa itse klikkaamalla “unohditko salasanasi?”. Täytä sähköistä päiväkirjaa jokaisen kurssikerran jälkeen. Muista merkitä osallistujat ja tuntien sisältö jokaiselta opetuskerralta.

Sähköinen päiväkirja on virallinen asiakirja, jonka perusteella saat palkkasi. Jos päiväkirjaa ei ole täytetty kunkin opetuskuukauden päättyessä, ei palkanmaksulle ole perustetta.

Sähköisestä päiväkirjasta näet realiajassa kurssillesi ilmoittautuneet opiskelijat. Jos kurssillasi on opiskelija, jonka nimi ei ole päiväkirjassasi, pyydä häntä ilmoittautumaan välittömästi joko netissä tai opiston toimistossa.

Jos opiskelija ilmoittaa keskeyttävänsä kurssin, pyydä häntä ilmoittamaan peruutus opiston toimistoon. Opiskelijan velvollisuus on ilmoittautua kurssille ja tehdä peruutukset toimistoon. Opettajan vastuulla ei ole huolehtia opiskelijoiden toimistoasioista, mutta opettajan velvollisuus on neuvoa opiskelijat toiminaan ohjeiden mukaan.

Kurssin päiväkirja on virallinen asiakirja, joten huolehdithan siitä, että läsnäolomerkinnät ovat totuudenmukaiset. Kysymys on opiskelijan oikeusturvasta, sillä toimisto- ja kurssimaksujen oikeellisuus tarkistetaan tarvittaessa läsnäolomerkinnöistä.

Linkki tuntiopettajien Hellewiin. Klikkaa tästä.

Muita tarpeellisia linkkejä:

Matkalasku (käsittelijänä Arja Ketola)
Matkalasku (käsittelijänä Merja Jalonen / Merja Vahela)
Henkilötietolomake
Kurssisuunnittelu
Tuntiopettajan opas
Ajankohtaista

Kuvauslupa ja lupa kuvien käyttöön

Lukuvuoden 2021-2022 työpäivät

Ilmoitus tapaturmasta tai laiterikosta