Tervetuloa tuntiopettajaksi Sastamalan Opistoon!

Opisto on uteliaiden ihmisten luova yhteisö. Paras meistä on se, joka saa muut loistamaan.

Tutustu tuntiopettajan oppaaseen.

Matkalaskulomakkeen ja sähköisen henkilötietolomakkeen löydät Opettajille-pääotsikon pudotusvalikosta.

Työsopimuksen sähköinen allekirjoitus

Opistolla on käytössä sähköisen allekirjoitus. Emme enää lähetä paperisia sopimuksia, jos käytössäsi on sähköposti. Saat sähköpostiisi ja tekstiviestillä allekirjoituspyynnön Visma Sign-järjestelmästä. Sähköinen allekirjoitus on turvallinen ja se vaatii vahvan tunnistautumisen esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Tärkeitä asioita päiväkirjasta

Kirjaudu HelleWi-järjestelmään. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanana voit muuttaa itse napsauttamalla “unohditko salasanasi?”. Täytä sähköistä päiväkirjaa jokaisen kurssikerran jälkeen. Muista merkitä osallistujat ja tuntien sisältö jokaiselta opetuskerralta.

Sähköinen päiväkirja on virallinen asiakirja, jonka perusteella saat palkkasi. Jos päiväkirjaa ei ole täytetty kunkin opetuskuukauden päättyessä, palkanmaksulle ei ole perustetta.

Sähköisestä päiväkirjasta näet reaaliajassa kurssillesi ilmoittautuneet opiskelijat. Jos kurssillasi on opiskelija, jonka nimi ei ole päiväkirjassasi, pyydä häntä ilmoittautumaan välittömästi kurssikaupassa.

Jos opiskelija ilmoittaa keskeyttävänsä kurssin, pyydä häntä ilmoittamaan peruutus opiston toimistoon. Opiskelijan velvollisuus on ilmoittautua kurssille ja tehdä peruutukset toimistoon. Opettajan vastuulla ei ole huolehtia opiskelijoiden toimistoasioista, mutta opettajan velvollisuus on neuvoa opiskelijat toiminaan ohjeiden mukaan. Kunkin lukukauden kurssitarjonnasta tiedottaa Sastamalan Opisto.

Kurssin päiväkirja on virallinen asiakirja, joten huolehdithan siitä, että läsnäolomerkinnät ovat totuudenmukaiset. Kysymys on opiskelijan oikeusturvasta, sillä toimisto- ja kurssimaksujen oikeellisuus tarkistetaan tarvittaessa läsnäolomerkinnöistä.

Muita tarpeellisia linkkejä

Huom. Matkalaskun lähettämisessä on ilmennyt viime aikoina ongelmia. Suosittelemme käytettäväksi Google Chrome -selainta. Mikäli näytölle jää ympyrä pyörimään LÄHETÄ-napin painalluksen jälkeen, ole yhteydessä toimistoon.

Matkalasku (käsittelijänä Arja Ketola)
Matkalasku (käsittelijänä Kristiina Ahola)
Henkilötietolomake (opettajat)
Henkilötietolomake (muut)
Kurssisuunnittelu
Tuntiopettajan opas
Akkreditointi – liikkuvuusjaksomahdollisuudet ulkomailla
Zoom-ohje tanssi- ja liikunnaopettajille
Ajankohtaista
Kuvauslupa ja lupa kuvien käyttöön
Ilmoitus tapaturmasta tai laiterikosta