Opiston tarjontaa nuorille ja lapsille

Taiteen perusopetus
Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtuma LANKKU
Sastamalan Sanataituri -kirjoituskilpailu

Sastamalan Opistossa pääset vaikkapa osallistumaan musiikkivideon tekemiseen!

Lasten ja nuorten aktiivimaksu

Alle 18-vuotiaat voivat ilmoittautua aktiiviopiskelijaksi maksamalla 42 € lukukausimaksun. Vanhemmat, jotka ovat pienituloisia esimerkiksi työttömyyden, osa-aikatyön, yksinhuoltajuuden, pitkän sairausloman tai eläkkeen takia voivat ilmoittaa lapsensa aktiiviopiskelijaksi 15 € lukukausihintaan. Alennettuun hintaan oikeutettujen aktiiviopiskelijoiden ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa tai osastonjohtajalle.

Aktiiviopiskelijaksi ilmoittaudutaan syyskaudella syyskuun loppuun mennessä ja kevätkaudella tammikuun loppuun mennessä. Muina aikoina aktiiviopiskelijaksi ei voi ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa, netissä tai osastonjohtajalle. Aktiivimaksu laskutetaan opintomaksun tapaan. Aktiiviopiskelija pääsee ilman eri maksua lähes kaikille kursseille kaikissa osastoissa sinä aikana kun aktiivimaksu on voimassa. Kursseille täytyy kuitenkin ilmoittautua.

Aktiivimaksu ei koske musiikin tai kielten yksilö- tai pariopetusta, avointa yliopistoa, HH- ja kotikursseja eikä yli 60 € lukukauden kursseja. Aktiiviopiskelijalle ei taata pääsyä kurssille, jonka osallistujamääriä joudutaan karsimaan. Aktiiviopiskelijan odotetaan osallistuvan valitsemiinsa opintoihin säännöllisesti, koska poissaolot ja ryhmien vaihtamiset häiritsevät muiden ryhmäläisten oppimista.

Kurssitarjontaa lapsille ja nuorille

Katso lapsille ja nuorille suunnattu Opiston tarjonta kotiin jaetusta oppaasta tai KURSSIVALIKOSTA.

Taiteen perusopetus 

Sastamalan Opisto tarjoaa lapsille taiteen perusopetusta käsityötaiteessa, kuvataiteessa, teatterissa ja tanssissa. 

Tutustu lisää TAITEEN PERUSOPETUKSEEN.

Mikäli et löydä linkin takaa lapsellesi mieluista puuhaa, niin voit kysellä lapsellesi sopivia kursseja suunnittelijaopettajilta. Tiesithän, että Opistolle voi myös tehdä kurssiehdotuksia. Katso suunnittelijoiden YHTEYSTIEDOT.