Etsitkö esiintyjää? Haluatko esiintymään?

OPISTON ESIINTYJÄPANKKI

Sastamalan Opisto saa vuosittain lukuisia yhteydenottoja koskien esiintymisiä paikallisiin tilaisuuksiin. Opisto haluaakin tarjota esittävien taiteiden opiskelijoilleen (1-100v.) ja opettajilleen mahdollisuuden päästä esiintymisten kautta kehittämään omia kykyjään.

Näiltä sivuilta löydät esittelyitä eri estraditaiteen alojen esiintyjistä, jotka ovat esiintyneet opiston ja yhteistyötahojemme tilaisuuksissa, useimmat muuallakin.

Ilmoittautuakseen esiintyjäksemme ei tarvitse olla ammattilainen eikä 10 vuoden musiikkiopintoja vaadita. Riittää, että omaa jonkin verran lavakokemusta ja tykkää esiintyä. Tervetuloa mukaan!

Opisto toimii ainoastaan esiintyjien välittäjänä.
Mahdolliset keikkapalkkiot yms. hoidetaan esiintyjän kanssa.

Keikkatiedustelut ja kyselyt esiintyjäpankista:
miikka@sastamalanopisto.fi / 050-3210124

ESIINTYJÄT

Jazztamala Singers

Tunnelmallinen sekakuoro, joka tarjoaa ennakkoluulotonta vauhdikasta vanhan ajan jatsia lempeän viihdemusiikin ystäville. Ohjelmisto on pääasiassa englannin- ja suomenkielistä. Esitysten kesto n. 15-45min. 

Opiston Flamencoryhmä

Koostuu pitkään yhdessä tanssineista alan konkareista, jotka ovat levittäneet flamencon ilosanomaa mm. Tampereen Flamencoviikoilla. Tarkat ja rytmiset liikkeet yhdistettyinä näyttäviin asuihin takaavat mieleenpainuvan esityksen.

Salsatus ja SambaSa

Latinotanssiryhmät Salsatus ja SambaSa ilostuttavat pirteillä koreografioilla. Salsatus esittää monipuolisesti salsan, chachan, bachatan ja kuubalaisen rumban sekä reggaettonin rytmeihin tanssifuusio-koreografioita. SambaSa on Sambaryhmä Sastamalasta ja esittää karnevaalisambaa, jolta kulkuetyyppiset esiintymiset ovat myös mahdollisia. Esiintymisiin liittyy aina pieni tanssinopetus/tanssituokio yleisön kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja esitä toiveesi ryhmän koosta ja esityksen sisällöstä: Satu Jauho 041-5023422, sambasatu(ät)hotmail.com

Trio Lux 

Ammatillinen muusikkokolmikko, joka ei soittele, vaan Soittaa. Konserton jälkeen yleisö ei jää kylmäksi vaan saa lämpimän ja pitkäkestoisen muiston.Viuluryhmä Viuluvirtuoosit Soittaa tilaisuuksissa, jossa tarvitaan lyhyttä musiikkihetkeä kamarimusiikin parissa. Ryhmä esiintyy säestäjän kera.

(Tulisalmi, viulu), (Ahjo, huilu), (Turu, kantele)

Romulan Taiteellinen Teatteri

Kiikan kannarissa omaa teatteria pyörittävä yhteisö tekee myös satunnaisia keikkoja tarjoten maistiaisia esityksistään. Myös räätälöityjä kohtauksia sekä isäntiä, juontajia ja muuta teatteritaiteen osaajaa eri tapahtumiin sopii kysellä.
Kyselyt & lisätiedot:
p. 046 600 4671 / juurikka.kati(a)gmail.com
www.romulantaiteellinenteatteri.com

Canto-kuoro

Mouhijärveläinen sekakuoro, jossa on laulajia Sastamalasta ja sen ulkopuoleltakin. Canto esittää viihteellistä musiikkia ja taidemusiikin helmiä esiintyen säestäjän kera joko isona kuorona tai n. 4-8 hengen ryhmänä. Esitysten kesto n. 15-30min. 

Retro-tytöt

Retrotytöt on kuuden naisen lauluryhmä, joka esittää ikivihreitä ja kansanlauluja, säestyksellä tai ilman. Ohjelmistossa on myös Kantelettaren runoista ja kansanlauluista koostuva ohjelmakokonaisuus.  Joulun aikaan Retrotytöiltä löytyy Tiernapoikaesitys.
Kyselyt & lisätiedot:
Seija Levonoja, seijalevonoja(a)netti.fi tai p. 050 553 9970

Leo Lassy & Evergreens

4-5-henkinen orkesteri, joka soittaa viihde- ja jazzahtavan musiikin lisäksi tanssimusiikkiakin. Laulusolistina toimii Soili Elovaara-Laakso.
Kyselyt ja lisätiedot:
Leo Lassy p. 040 869 8995 / leo.lassy(a)elisanet.fi    

Trio Leo’s

Trion muodostaa laulava basisti Jukka Ritanen, kitaristi Jari Joona ja klarinetisti/saxofonisti Leo Lassy. Musiikki koostuu koti- ja ulkomaisista ikivihreistä, ballaadeista ja kansanlauluista. Musiikkikappaleet pystytään valitsemaan tilaisuuden luonteen mukaan. Trioon on mahdollista yhdistää Tanssiduo IINAT (Tiina Mannelin ja Nina Virolainen), jotka esittävät itämaisia tansseja.
Kyselyt ja lisätiedot:
Leo Lassy p. 040 869 8995 / leo.lassy(a)elisanet.fi

Duo AmiLeo’s

Soittaa monipuolista tanssi- ja viihdemusiikkia. Duon muodostaa hanuristi Aimo Kuhmonen rytmilaitteineen ja klarinetisti/saxofonisti Leo Lassy.
Kyselyt ja lisätiedot:
Leo Lassy p 040 869 8995 / leo.lassy(a)elisanet.fi

Trubaduuri Jukka Ritanen

Tässä tulee laulava mies, kitara ja hattu! Jukka esittää monipuolista laulelmamusiikkia ja huumoriakin löytyy!

Kiikan Torvisoittokunta

Lähes 100v. toiminut puhallinorkesteri, joka soittaa perinteistä torvimusiikkia ja ohjelmistoon kuuluu uudempaakin musiikkia hyvillä sovituksilla.

Leo Big Band  

Hyvätasoinen Big Band, jonka laulusolistina Marianne Laitala. Orkesteri on esiintynyt mm. Budapestin Big Band Festivaaleilla hyvällä menestyksellä jo kolme kertaa.
Kyselyt ja lisätiedot:
Istvan Vilagi p. 040 552 4368

Duo Lehtinen & Lipasti

Viulisti Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti muodostavat duon, jonka säännöllinen konsertointi on kerännyt kiinnostusta ja kiitosta. He soittavat juhlissasi toivekappaleet klassisesta tangoihin ja popimpaan musiikkiin. Jos tilastasi puuttuu piano, niin Duo tuo paikalle sähköpianon.
Kyselyt & lisätiedot: 
www.pauliinaviolin.com 

Viulisti / Tankotanssija Melina

14-vuotias Melina on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt harrastaa viulunsoittoa jo yli kahdeksan vuotta. Lisäksi hän on kauhonut SM-mitaleita tankotanssissa. Häntä voi kysellä esiintymään mm. syntymäpäiväjuhliin, messuille ja muihin markkinointitapahtumiin.
Kyselyt ja hintatiedot:
melina.laaja(at)tapahtumapalvelu.fi
p. 045 218 6555
@tapahtumapalvelumelina (IG)