Osatyökykyisyys tutuksi! -seminaari 24.9.2024

Osatyökykyisyys tutuksi! -seminaari 24.9.2024

Tsemppiä Urapolulle! -hanke järjestää seminaarin alueen yrittäjille Saskyn ammattikoulun auditoriossa. Seminaarin teemana on täsmä- ja osatyökykyisyys.

Tilaisuuden ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen julkaistaan elokuussa. Laitathan kalenteriisi varauksen seminaaria varten.

Aika: tiistaina 24.9.2024 klo 16.00–19.00
Paikka: Sasky Vammalan ammattikoulun auditorio, Ratakatu 36, 38210 Sastamala

Seminaarin tavoitteena on kasvattaa työnantajien tietoisuutta osatyökykyisten työllistymisen tukimuodoista sekä työtehtäviin kouluttamisen ja osaamisen vahvistamisesta. Hanke haluaa edistää työvoiman ulkopuolella olevien, epätyypillisissä ja osa-aikaisissa työsuhteissa olevien sekä eläkeläisten työllistymis- ja ammattiin kouluttautumisen mahdollisuuksia.

Seminaarissa asiantuntijat kertovat yrityksille tarjottavista työllistämisen tukimuodoista sekä osaamisen kehittämisestä. Lisäksi on luvassa tietoa TE24-uudistuksesta. Kunniavieraaksi puheenvuoroa pitämään on kutsuttu työministeri Arto Satonen.

Tsemppiä Urapolulle! -hankeen toteuttaa Sastamalan Opisto yhteistyössä Saskyn Vammalan ammattikoulun ja Petäjä-opiston kanssa.

Tutustu Tsemppiä Urapolulle! -hankkeeseen.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status