Tsemppiä urapolulle! -hanke on mukana Job Shadow Day -päivässä 23.5.2024

Tsemppiä urapolulle! -hanke on mukana Job Shadow Day -päivässä 23.5.2024

Job Shadow Day on päivä henkilöille, joiden elämäntilanne, sairaus tai vamma vaikeuttavat työllistymistä. Päivän tarkoituksena on tuoda esille erityistarpeita omaavien henkilöiden osaaminen ja motivaatio työntekoon. Päivä on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseen.

Job Shadow Day -päivänä pyritään järjestämään onnistuneita kohtaamisia työnantajien ja työn seuraajien välillä. Päivän aikana työn seuraaja pääsee tutustumaan unelmatyöhönsä oikealla työpaikalla ja näkemään, sopisiko työ hänelle. Työn seuraaminen sopii erityisesti siirtymävaiheessa oleville nuorille, jotka miettivät opintopolkuaan.

Valtakunnallisen Job Shadow Day -päivän suojelijana vuonna 2024 toimii työministeri Arto Satonen.

Lue lisää Job Shadow Day -päivästä.

Lue Sastamalan Opiston ja Saskyn Tsemppiä urapolulle! -hankkeesta.

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status