RETKI KÄDENTAITOMESSUILLE HELSINKIIN LA 4.3.2023

RETKI KÄDENTAITOMESSUILLE HELSINKIIN LA 4.3.2023

Helsingin kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Näe, koe ja ihastu työnäytöksiin! Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan. Messuilla on aikaa tutustua kädentaitoihin n. 3,5h. Messuvieraita palvelee ravintola Soima sekä messukahvila lasikäytävällä.

RETKEN AIKATAULU:

klo 6.40 Kiikan uimahalli

klo 7.00 Sastamalan Opistotalo

klo 7.30 Häijään Neste

n. klo 11.00 Marimekon tehtaanmyymälä (Helsinki)

n. klo 12.30 saapuminen messuille

N. klo 12.30-16.00 Messuilua

n. klo 16.30 Tutustuminen Helsingin keskustakirjasto Oodiin

n. klo 17.30 Kotimatka alkaa

n. klo 21.00 Saapuminen Sastamalaan

HINTA:
55 € / HLÖ
(Kun matkalle osallistuu vähintään 30 asiakasta. Sis. kuljetuksen ja lipun messuille)

ILMOITTAUTUMISET:

Sitovat ilmoittautumiset 20.2.2023 mennessä Sari Rossi-Ollilalle:
p. 050 356 6440 tai sari@sastamalanopisto.fi

Retki järjestetään yhteistyössä Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy:n kanssa.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status