Syyskauden avajaiset TO 24.8. klo 16-20 -Voita aktiivimaksu!

Syyskauden avajaiset TO 24.8. klo 16-20 -Voita aktiivimaksu!

Sastamalan Opiston lukuvuosi 2023-2024 starttaa useimpien kurssien osalta syyskuun alussa. Tänäkin lukuvuonna opistossa alkaa monia tuttuja ja myös lukuisia uusia kursseja! Siksi opistossa järjestetään jo perinteeksi muodostunut syyskauden avajaistapahtuma, jossa pääsee tutustumaan opiston syksyn tarjontaan.

Tapahtumassa on suuri kattaus maistiaisia alkavan syksyn kursseista näyttelyiden, demotuntien, työnäytösten ja työpajojen muodossa. Tapahtumassa on mm. tanssituntimaistiaisia, äänimaljarentoutusta, huuliolukua, bokashin esittelyä, kirjansidontanäytös, ryijyn solmimista ja paljon paljon muuta!

Syyskauden avajaisien yhteydessä voi myös ilmoittautua kursseille ja jättää kurssitoiveensa ensi kevään ohjelmaan. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan kaksi 75 €:n arvoista aktiivimaksua. Aktiivimaksu oikeuttaa osallistumaan rajattomalle määrälle opiston normaalishintaisia kursseja.

Avoimien ovien tarkempi sisältö ja aikataulu ilmestyvät opiston nettisivujen ajankohtaista-sivun tiedotteisiin (https://sastamalanopisto.fi/ajankohtaista/) tiistaina 22.8.
Löydät tapahtuman myös Facebookista: https://fb.me/e/13e7kzdx5 .

Avajaisiin sopii poiketa samaan aikaan järjestettävien Tyrwäyspäivien lomassa nauttimaan kahvitarjoilusta tai vaikka ostamaan hyvissä ajoin vuoden paras isänpäivälahja: opiston lahjakortti!

Opiston koko vuoden kurssivalikoimasta löytyy lähes tuhat eri kurssia ja melkein 20.000 tuntia opetusta. Vapaan sivistystyön kurssien lisäksi valikoimassa on mm. avoimen yliopiston kursseja ja taiteen perusopetusta.

Tervetuloa löytämään uusi harrastus!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status