OPISKELE OIKEUSTIETEITÄ!

OPISKELE OIKEUSTIETEITÄ!

Johdatus oikeustieteen opintoihin ja oikeudelliseen ajatteluun (2 op) alkaa 3.4.

Kiinnostaako sinua oikeudellinen ajattelu, sen merkitys yhteiskunnallisena normijärjestelmänä ja oikeustieteelliset teemat? Olisiko siitä hyötyä työssäsi tai aiotko pyrkiä opiskelemaan oikeustieteelliseen tiedekuntaan? Tällä opintojaksolla opit perusasioita oikeudellisesta ajattelusta, käsitteistä, tuomioistuinten toiminnasta sekä oikeuden kansainvälisistä ulottuvuuksista. Opit myös perusteita oikeudellisesta tiedonhausta sekä oikeuslähteiden käytöstä. Opintojaksoon sisältyvät opintoryhmän kokoontumiset kokeneen asiantuntijan johdolla ja Turun yliopiston tuottama verkkomateriaali kiinnostavine ja käytännönläheisine tehtävineen.

HINTA 35 €

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 27.3. mennessä:

https://www.opistopalvelut.fi/sastamala/course.php?l=fi&t=15542&h=fa36dd3f38345315bf701aa416576213

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status