Liikuntakurssien lukujärjestykset kevät-ja kesäkaudelle 2023 on julkaistu!

Liikuntakurssien lukujärjestykset kevät-ja kesäkaudelle 2023 on julkaistu!

Hmmm.. mitä liikuntakursseja järjestetään Karkussa? Entäpä Kiikoisissa? Mitä liikunta-ja tanssikursseja on tulossa kesäkaudella 2023? Tutustu kevät-ja kesälukukauden 2023 liikunta-ja tanssikursseihin lukujärjestysten avulla klikkaamalla tästä.

Osaan liikuntakursseista pääsee jo ilmoittautumaan osoitteessa www.opistopalvelut.fi/sastamala. Muiden kevään ja kesän kurssien ilmoittautuminen käynnistyy ti 3.1. klo 12.30. Lisätietoja ilmoittautumisesta osoitteessa www.sastamalanopisto.fi/ilmoittautuminen.

heidikarp

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status