Kevääksi töihin Sastamalan Opistoon!

Kevääksi töihin Sastamalan Opistoon!

Haemme koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.12.2022-31.3.2023

Koulutussuunnittelija vastaa vapaan sivistystyön koulutuksen suunnittelusta, käytännön organisoinnista ja seurannasta liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin, yhteiskunnallisten aineiden, kotitalouden ja puutarhanhoidon aloilla. Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu tuntiopettajien ohjausta, opintokokonaisuuksien suunnittelua ja koordinointia, sidosryhmäyhteystyötä, opiskelijoiden neuvontaa sekä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä.

Onko sinulla vapaan sivistytyön koulutuskentän tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta erityisesti aikuiskoulutuksen suunnittelussa? Onko tietotekninen osaamisesi ajan tasalla ja onko HelleWi jo tuttu? Oletko etsimämme joukkuepelaaja, jonka vuorovaikutustaidot ovat sujuvat niin suullisesti kuin kirjallisestikin?

Haemme osa-aikaista sijaista opintovapaan ajalle. Työaikaprosentti on 70, ja työaika 25,37 t/vko pääosin toimistoaikoina klo 8-16. Kansalaisopistotyön luonteen vuoksi tehtäviä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Luemme eduksi ylemmän korkeakoulututkinnon soveltuvalta alalta. Sastamalan Opisto toimii koko laajan kuntamme alueella, joten oman auton käyttö on tehtävien sujuvan hoitamisen edellytys.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sini-Mari Lepistö sini-mari.lepisto@sastamala.fi, 040 631 5243

ja koulutussuunnittelija Heidi Karppanen heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi, 040 667 9564.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi rehtorin sähköpostiin 30.11. klo 16 mennessä otsikolla ”KOULUTUSSUUNNITTELIJA”.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status