Aikuisten ryhmämuotoinen lähiopetus alkaa!

Aikuisten ryhmämuotoinen lähiopetus alkaa!

Lähiopetukseen palaaminen on mahdollista 1.2.2022 alkaen, liikunnan kurssien osalta aikaisintaan 5.2.

Sastamalan Opistossa ja musiikkiopistossa aikuisten ryhmien lähiopetukseen on mahdollista palata 1.2.2022 joustavasti terveysturvallisuus, toiminnan luonne ja tilojen puitteet huomioiden. Opiston henkilökunta arvioi kurssien mahdollisuutta palata lähiopetukseen ryhmäkohtaisesti. Arviossa huomioidaan opetustilan ja ryhmän koko. Liikuntaryhmät ja liikuntatiloissa kokoontuvat ryhmät palaavat lähiopetukseen aikaisintaan 5.2. alkaen.

Lähiopetukseen paluu tehdään porrastetusti. Ensisijaisesti tavoitteena on aloittaa kurssit, joita ei ole mahdollista toteuttaa etäopetuksena. Etäopetuksena jo alkaneita kursseja voidaan jatkaa etäopetuksena, mikäli se on opetuksen ja myös osallistujien kannalta tarkoituksenmukaista.

Opiskelijoille tiedotetaan henkilökohtaisesti, kun oman ryhmän lähiopetus alkaa.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status