Aikuisten lähiopetus kielletty 17.1.2022 asti

Aikuisten lähiopetus kielletty 17.1.2022 asti

Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti aikuisten lähiopetus on kielletty 17.1.2022 saakka. Tiedotamme rajoitusten jatkumisesta tai purkautumisesta viikolla 2. Kaikkia kurssilaisia, joita muutokset koskevat, tiedotetaan henkilökohtaisesti. 

Verkkomaksu ja maksaminen liikuntaseteleillä ym. maksuvälineillä on toistaiseksi estetty. Laskutamme kurssimaksut myöhemmin keväällä, kun toteutuneiden tuntien määrä on selvillä. 

Ajankohtainen ja päivitetty tieto löytyy opiston verkkosivuilta sastamalanopisto.fi/ajankohtaista

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status