Sastamalan vanhusneuvoston toritapahtuma 14.8.

Sastamalan vanhusneuvoston toritapahtuma 14.8.

Sastamalan vanhusneuvoston toritapahtuma 14.8.

Sastamalan vanhusneuvosto järjestää toritapahtuman keskiviikkona 14.8.2024 klo 10-13 Vammalan torilla.

Vanhusneuvosto on tärkeä toimielin, joka vahvistaa ikäihmisten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia Sastamalan päätöksenteossa. Vanhusneuvostossa on mukana edustaja jokaisesta kahdestatoista Sastamalassa toimivasta eläkeläisjärjestöstä. Lisäksi vanhusneuvostoon kuuluu poikkihallinnollinen edustus Sastamalan kaupungin toimialoilta ja yhteistyöverkostoista. Vanhusneuvosto tekee yhteistyötä Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa.

Toritapahtumassa on mukana lähes kaikki paikalliset eläkeläisjärjestöt ja laaja kattaus yhteistyökumppaneita. On ollut ilo huomata, että tapahtuma on herättänyt laajaa kiinnostusta jo suunnitteluvaiheessa. Torilavalla on monipuolista tarjontaa tapahtuman aikana. Eläkeläisjärjestöjen puheenjohtajat esittäytyvät ja tahteja tarjoavat Sastamalan kaupungin yhteisötaiteilija Simo Nieminen ja Retrotytöt. Kuntoakin kohotetaan yhdessä.

Sastamalan Opisto on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Tilaisuuden juontavat Maiju ja Urpo Vuorenoja.

Lisätietoja:
Mervi Saari
Sastamalan kaupungin hyvinvointikoordinaattori ja vanhusneuvoston sihteeri
mervi.saari@sastamala.fi tai 040 1848378

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status