Puukkopaneelikeskustelu Zoomissa 13.3.

Puukkopaneelikeskustelu Zoomissa 13.3.

Sastamalan Opisto järjesti 13.3. Zoomin välityksellä puukkoteemaisen paneelikeskustelun.

Nelisenkymmentä puukkojen valmistamisesta kiinnostunutta eri puolilta Suomea kokoontui vaihtamaan ajatuksia. Teemat käsittelivät valmistustekniikoita, materiaaleja ja muotoilua sekä myyntiä ja markkinointia. Osallistujat saivat kysellä puukkoihin ja veitsiin liittyviä asioita huippuammattilaiselta.

Keskustelun alustajana toimi kansainvälisesti menestynyt puukkoseppämestari Pekka Tuominen Keiteleeltä. Tuominen on saanut mm. Taitofinlandia-palkinnon. Hänen puukkotuotannostaan noin 80 % menee maamme ulkopuolelle ja tilaustöissä on yli kahden vuoden jono.

Videoneuvotteluna toteutettu paneelikeskustelu puukkoteemasta oli kolmas Sastamalan Opiston järjestämä tilaisuus laatuaan. Uusia on jo suunnitteilla.

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status