Sastamalan musiikkiopiston työpajaviikko 19.2.–23.2.2024

Sastamalan musiikkiopiston työpajaviikko 19.2.–23.2.2024

Musiikkiopisto järjestää 50-vuotisjuhlallisuuksiensa kunniaksi kaikille mahdollisuuden osallistua työpajaviikolle 19.2.-23.2.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan vetäjälle. Tiedot ja kuvaukset pajoista löydät esitteestämme.

Erilaisia toteutuksia on lähes kaksikymmentä, ja voit osallistua niin moneen kuin haluat, ehdit ja tilaa riittää. Isoon osaan pajoista on hyvä omata jotakin musiikillista tietämystä, mutta kaikkiin voi osallistua kuunteluoppilaanakin. Tervetuloa mukaan!

Sastamalan musiikkiopiston verkkosivut

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status