Katukuvauskurssi Sastamalassa 6.4.2024

Katukuvauskurssi Sastamalassa 6.4.2024

Katukuvauskurssi Sastamalassa 6.4.2024

Tartu hienoon tilaisuuteen saada lisää virtaa kuvausharrastukseen! Kurssin opettaja Tomas Amos Kouba on kokenut valokuvaaja.

Ota mukaasi järjestelmäkamera ja laajakulmainen objektiivi. Ns. normaalioptiikallakin pärjää – jopa kännykän kameralla.

Ajankohta: 6.4.2024 klo 10.00-16.00
Paikka: Sastamalan Opisto, Onkiniemenkatu 1, 38200 Sastamala
Hinta: 20 €

Kurssilla käymme läpi tarvittavan välineistön, sen sujuvan käytön perusteet sekä visuaaliseen intensiteettiin liittyviä piirteitä. Sivuamme myös lainsäädäntöä sekä kuvaajan etiikkaa. Teemme kurssilla dokumentaarisen kuvausharjoituksen ja analysoimme tuloksia rakentavassa hengessä.

Katukuvausta on ollut niin kauan kuin kannettavia kameroitakin. Katukuvauksessa voi olla monenlaisia tyylejä ja kohteena voivat olla rakennukset, ihmiset tai vaikkapa koirat. Tavoitteena on vangita nopealla tempolla rytmisesti ja jännitteisesti kiinnostavia valokuvia.

Tiedustelut: Ilari Mehtonen, Sastamalan Opisto, p. 050 307 4426

Lisäinfot ja ilmoittautumiset tästä linkistä

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status