Ilmoittautuminen kevätlukukauden kursseille

Ilmoittautuminen kevätlukukauden kursseille

Ilmoittautuminen kevätlukukauden kursseille

Ilmoittautuminen kevään 2024 kursseille alkaa maanantaina 11.12.2023 klo 12.30.

Ilmoittautumisaikaa on opiskelijoiden iloksi pidennetty, eikä se ala kesken vuodenvaihteen lomakauden. Aikaistamme näin kevätlukukauden ilmoittautumista ja korvaamme säästösyistä painetun opinto-oppaan uudistuvalla sähköisellä kurssikaupalla.

Ilmoittautuminen tapahtuu uudessa sähköisessä kurssikaupassa ja on opiskelijalle entistä helpompaa. Sähköinen ilmoittautuminen on aina kätevin ja nopein tapa ilmoittautua kurssille. Ilmoittautua voi edelleen myös opiston aukioloaikoina puhelimitse tai paikan päällä opistotalolla, mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei jostain syystä ole mahdollista.

Uutuutena opisto järjestää myös pop up-ilmoittautumispisteitä eri puolilla Sastamalaa joulukuussa. Pisteille voi tulla, jos kaipaa neuvoja ja apua kurssitarjonnan selaamisessa ja ilmoittautumisessa. Ajankohdat ilmoittautumispisteille viestitään verkkosivuillamme sekä koteihin 29.11. jaettavassa lehtisessä.

Ensisijainen tavoitteemme on säilyttää opintotarjonta tulevalla kevätlukukaudella kattavana kansalaisopistoihin ja koko vapaaseen sivistystyöhön kohdistuvista valtion rahoitusleikkauksista huolimatta. Voidaksemme säästöpaineista ja pienenevästä budjetista huolimatta tarjota aiempaan tapaan laaja-alaisesti ja monipuolisesti kursseja alueen asukkaille, luovumme painetusta opinto-oppaasta säästösyistä.

Osalle liikunnan kursseista ilmoittautuminen on jo auki ja paikka kannattaa varata heti täältä.

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status