Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi peruskurssillamme 28.10.-11.11.2023.

Järjestyksenvalvoja on henkilö, jonka tehtävänä on valvoa järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia toimialueellaan. Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva, 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut Sisäministeriön vahvistaman peruskurssin.

Järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen tekee hakijan kotikunnan poliisilaitos enintään viideksi vuodeksi kerrallaan. Viiden vuoden välein uutta hyväksyntää hakeva joutuu käymään kahdeksan tunnin mittaisen kertauskurssin. Voimankäyttökoulutukset eri voimankäyttövälineille on suoritettava erikseen. Järjestyksenvalvojalta voidaan tietyissä tehtävissä – esimerkiksi ravitsemisliikkeessä yksin työskentelevältä järjestyksenvalvojalta – edellyttää 16 tunnin kestävä voimankäytön lisäkoulutuksen suorittamista. Kaasusumuttimen kantamisen edellytyksenä on erityisen voimankäyttökoulutuksen suorittaminen hyväksytysti. Kurssimaksu sisältää materiaalin, tarvikkeet ja kurssitodistuksen.

Kurssin aikataulu:

La-su 28.-29.10. klo 9-17

La-su 4.-.5.11. klo 9-17

La 11.11. klo 9-17

Opettaja: Jori-Pekka Wiklund

Opetuspaikka: Vammalan lukio, Marttilankatu 20-22, 38200 Sastamala

Syyslukukausi: 28.10.2023 – 11.11.2023 (40 oppituntia)

Kurssimaksu: 110 €

Ilmoittaudu viimeistään 23.10.2023 8202A00S Järjestyksenvalvojan peruskurssille täältä.

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status