Tervetuloa luennolle Suodenniemen kylien historia!

Tervetuloa luennolle Suodenniemen kylien historia!

Luennolla tutustutaan Suodenniemen kylien mielenkiintoiseen historiaan varhaiskeskiajalta 1900-luvulle. Tule mukaan aikamatkalle yhdessä vanhojen eränkävijöiden, uudisraivaajien, akatemiantilallisten, ruotusotilaiden ja monia muiden kanssa! Luennoitsijana Tomi Ahoranta.

Ma 4.7.2022 klo 15-16.30 Sävin lavalla (Sävintie 925).

Luento on maksuton.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://opistopalvelut.fi/sastamala/course.php?l=fi&t=15090.

Luento on osa Suodenniemi-viikkoa. Tutustu koko ohjelmaan tästä.

heidikarp

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status