Tulossa opistolla!

Tulossa opistolla!

Tärkeitä päivämääriä:

 • Syksyn 2022 opinto-oppaan nettiversiota pääset lukemaan nettisivuilla pe 17.6.
 • Syksyn 2022 kurssit julkaistaan osoitteessa www.opistopalvelut.fi/sastamala ti 21.6.
 • Opiston toimisto palvelee 1.-15.7. puhelimitse 040 1382034 ja sähköpostitse kristiina.ahola@sastamala.fi. Toimisto on suljettu 18.-24.7.
 • Painettu opinto-opas jaetaan alueen kotitalouksiin ke 3.8.
 • Ilmoittautuminen kursseille käynnistyy ti 16.8. klo 12.30
 • Syksyn tapahtumapäivä Aittalahden opistotalolla to 25.8. klo 16-20
 • Poikkeuksia:
  • Osan loppukesän kurssien ilmoittautumisista alkaa jo 1.8. Ilmoittautumisen alkaminen näkyy kurssien tiedoissa osoitteessa www.opistopalvelut.fi/sastamala.
  • Osan kevään 2023 liikunnan kurssien ilmoittautuminen alkaa myös 16.8. Kurssien tietoihin pääset ilmoittautumisjärjestelmästä. Kevään ja syksyn kurssin erottaa kurssinumeron viimeinen kirjain (S=syksy, K=kevät). Esimerkiksi syksyn kurssi 83018A08S ja kevään kurssi 83018A08K.

Uutta!

 • Tutustu oppaan sisällysluetteloon ja otsikoihin! Olemme uudistaneet kurssien aineluokittelua sekä kurssinumerointia. Löydät kurssit oppaasta ja ilmoittautumissivulta saman aineluokan/otsikon alta. Kurssit löytyvät samasta järjestyksestä opinto-oppaasta ja ilmoittautumisjärjestelmästä.
 • Löydät nyt aineluokittain saman alueen kurssit peräkkäin. Kurssit järjestyvät aineluokan alle seuraavaan järjestykseen: Vammala, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Mouhijärvi, Suodenniemi ja verkko-opetus.
 • Selaa kursseja toimipisteittäin! Osoitteesta https://sastamalanopisto.fi/toimipisteet/ näet opiston toimipisteet. Toimipisteen kohdalta klikkaamalla ”Toimipisteen kurssit” avautuu kurssit, jotka kokoontuvat kyseisessä toimipisteessä.

Netti-ilmoittautumisen harjoittelu

heidikarp

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status