Tiedotus käsityöretki Pohjanmaalle osallistujille

Tiedotus käsityöretki Pohjanmaalle osallistujille

KORONAPASSILLA KÄSITYÖMESSUILLE

Aluehallintovirasto asetti alueelle yli 100 henkilön kokoontumisrajoituksen tai vaihtoehtoisesti koronapassin. Koronapassi sekä henkilöllisyystodistus tulee esittää sisäänpääsyn yhteydessä. Passin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai puhelimesta.

Koronapassin voi ladata Omakanta -palvelusta, jonne kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Koronapassia ei tarvitse alle 16-vuotiaat. Koronapassin lisäksi messuilla suositellaan maskin käyttöä.

Lisätietoja kädentaitojen opettaja Sari Rossi-Ollila p. 050 356 6440 tai sari@sastamalanopisto.fi.

Lue lisää Seinäjoen Käsityömessujen nettisivuilta (linkki).

heidikarp

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status