Hankkeessa koulutetaan opettajia ja ohjaajia, jotka työskentelevät seniorikansalaisten kanssa. Tavoitteena on rohkaista senioriopiskelijoita hyödyntämään tietotekniikkaa harrastuksissaan ja edistää heidän osallisuuttaan tietoyhteiskunnassa. Hankkeen koordinaattori on espanjalainen ikäihmisten yliopisto UNIVERSITAT JAUME I DE CASTELLON. Hanketyyppi Erasmus+ innovaatiohanke. Toimintakausi 1.11.2019-29.2.2022.

Hankkeen maksuton päätösseminaari “Innosta ja motivoi pelillistämisen avulla” järjestetään to 24.2.2022 klo 9.30-11.15. Lisää tietoa seminaarista löydät täältä.

Opiskelija, kouluttaja tai koordinaattori, lue täältä mistä kaikesta hankkeessa on kyse!

Lisätietoja rehtori Sini-Mari Lepistöltä 040 631 5243 sini-mari.lepisto@sastamala.fi.

Hankkeen kotisivut: www.liveelearn.eu.

*Hanke on yhteisrahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta.

Hankkeeseen kytkeytyen Sastamalan Opisto ja Tampereen yliopisto suorittavat yhteistyössä tutkimusta ikäihmisten kokemuksista pelillistämisestä ja etätyösovelluksista opetuksen apuna.

Alla väitöskirjatutkija Mirkka Forssellin artikkeli   

Pelillistäminen osana kansalaisopiston opetusta. Ikäihminen oppijana digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Kokemuksia pelillisyyden hyödyntämisestä opetusmenetelmänä.

Gamification as a teaching method in community colleges

Lisätiedot

Mirkka Forssell, väitöskirjatutkija, Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta (ITC), Tampereen yliopisto mirkka.forssell@tuni.fi