KA1 ICT as a Life Skill for European Adults and Seniors 20.-24.11.2017 – TICTac+55

Sastamalan Opisto järjesti marraskuussa 2017 viikon pituisen Euroopan Unionin *Erasmus+ Avaintoimi 1 (KA1) aikuiskoulutushenkilöstön täydennyskoulutuskurssin. Kurssin teemana oli tieto- ja viestintätekniikka aikuis- ja seniorikoulutuksessa. Osallistujat kurssilla olivat neljän espanjalaisen yliopiston henkilöstöä: Malagan yliopisto (Universidad de Málaga), Coruñan yliopisto (Universidad de Coruña), Salamancan yliopisto (Universidad de Salamanca) ja Alicanten yliopisto (Universidad de Alicante).

Kurssin kuvaus / Course description in EPALE:  https://ec.europa.eu/epale/en/node/40081

Mitä tarkoittaa KA1 Aikuiskoulutushenkilöstön liikkuvuus?

Aikuiskoulutushenkilöstön liikkuvuushankkeen (Mobility project for adult education staff) tavoitteena on parantaa henkilöstön taitoja ja osaamista ja siten kehittää aikuisten opetuksen ja oppimisen laatua vastaamaan nyky-yhteiskunnan ja työelämän tarpeita. Liikkuvuuksien avulla edistetään aikuiskoulutusorganisaatioiden kehittämistä ja kansainvälistymistä.

Osallistujien arvioita kurssista

  • “The course has exceeded all my expectations.”
  • “It has been a very interesting course. Congratulations for a perfect organization.”
  • “The course definitely gave me new ideas both for my PhD research and to develop inside the research in which my college department is involved now.”

*Hanke on yhteisrahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta.

**Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.

***Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.