Kirjaudu tai rekisteröidy
Aika: | 22.1.2025 17.30 - 20.30 |
Paikka: | Lantula-talo |
Osoite: | Vatajantie 396, Sastamala |
Järjestäjä: | Sastamalan Opisto |
Vuonna 2024 julkaistut uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset suosittavat punaisen lihan sekä lihavalmisteiden käyttömääräksi 350 g viikossa, se on aiempaa kotimaista suositusta 200 g vähemmän. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille heille, jotka haluavat muuttaa ruokailuaan kasviksia suosivaan, ilmastoystävällisempään tai terveellisempään ruokavalioon. Kurssilla opitaan, miten korvata lihaa erilaisilla proteiinivalmisteilla ja tehdä houkuttelevia kasvisruokia. Valmistamme illan aikana kasvisversioita tutuista kotiruoista sekä useita muita kasvisruokia.
Kaikki hevin lisäämisestä tai jo lakto-ovo-vegetaarista ruokavaliota noudattavat ovat tervetulleita!
Hinta: 15 €
Opettaja: Anu-Maria Ylönen
Tutustu Lisää heviä ruoanlaittoon -kurssiin ja ilmoittaudu Sastamalan Opiston kurssikaupassa.