Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Ilmoittaudu Järjestyksenvalvojan kertauskurssille 28.10.2023.

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat uusia vanhaksi menossa olevan järjestyksenvalvojan korttinsa. Kurssimaksu sisältää materiaalin, tarvikkeet ja kurssitodistuksen.

Järjestyksenvalvoja on henkilö, jonka tehtävänä on valvoa järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia toimialueellaan. Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva, 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut Sisäministeriön vahvistaman peruskurssin.

Järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen tekee hakijan kotikunnan poliisilaitos enintään viideksi vuodeksi kerrallaan. Viiden vuoden välein uutta hyväksyntää hakeva joutuu käymään kahdeksan tunnin mittaisen kertauskurssin. Voimankäyttökoulutukset eri voimankäyttövälineille on suoritettava erikseen. Järjestyksenvalvojalta voidaan tietyissä tehtävissä – esimerkiksi ravitsemisliikkeessä yksin työskentelevältä järjestyksenvalvojalta – edellyttää 16 tunnin kestävä voimankäytön lisäkoulutuksen suorittamista. Kaasusumuttimen kantamisen edellytyksenä on erityisen voimankäyttökoulutuksen suorittaminen hyväksytysti.

Tärkeää! Aktiivimaksu ei ole voimassa tällä kurssilla. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.

Opettaja: Jori-Pekka Wiklund

Opetuspaikka: Vammalan lukio, Marttilankatu 20-22, 38200 Sastamala

Syyslukukausi: 28.10.2023 – 28.10.2023 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 55 €

Ilmoittaudu 8202A01S Järjestyksenvalvojan kertauskurssille viimeistään 23.10.2023 täältä.

Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status