Koulutussuunnittelijaksi Sastamalan Opistoon! – Haku avoinna Kuntarekryssä 18.-28.5.2021

Koulutussuunnittelijaksi Sastamalan Opistoon! – Haku avoinna Kuntarekryssä 18.-28.5.2021

Sastamalan Opisto on vireä ja kehittyvä kansalaisopisto, joka järjestää vuosittain 23 000 opetustuntia ympäri laajan Sastamalan. Vapaan sivistystyön koulutuksen lisäksi opetusohjelmaamme kuuluu lasten ja nuorten taiteen perusopetusta sekä avoimen yliopiston opintoja. Työllistämme vuosittain yli 200 tuntiopettajaa, ja päätoimiseen joukkoomme kuuluu 11 työntekijää. Sastamalan Opisto järjestää vuosittain lukuisia tapahtumia yhdessä kaupungin muiden yksiköiden kanssa ja on aktiivinen toimija eurooppalaisessa aikuiskoulutusverkostossa. Kansainvälinen hanketoiminta on tärkeä osa kehitystyötämme.

Sastamalan Opiston tehtävä on tarjota elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia, tasata koulutuksellista epätasa-arvoa sekä edistää kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Opiston toimintaa ohjaavat 4Y:n arvot ovat yhdenvertaisuus, yksilöllisyys, yhteisöllisyys, yhteisvastuu.

Haluaisitko sinä liittyä opiston osaavien ja uteliaiden ihmisten joukkoon?

Haemme koulutussuunnittelijaa 1.8.2021 alkavaan, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koulutussuunnittelija vastaa omalla vastuualueellaan vapaan sivistystyön koulutuksen suunnittelusta, käytännön organisoinnista ja seurannasta. Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu tuntiopettajien yhteyshenkilönä toimiminen, opiskelijoiden opintoneuvonta ja sidosryhmäyhteistyö. Lisäksi koulutussuunnittelija osallistuu aktiivisesti Sastamalan Opiston toiminnan kehittämiseen ja hanketoimintaan.

Hakemallamme henkilöllä on vapaan sivistytyön koulutuskentän tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta erityisesti aikuiskoulutuksen suunnittelussa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisen ja suullisen viestinnän sujuvaa hallintaa suomen kielellä. Sastamalan Opiston kehittämistyössä merkittävässä roolissa on kansainvälinen hanketyö. Tästä johtuen koulutussuunnittelijalta edellytetään myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Sastamalan Opisto toimii koko laajan kuntamme alueella, joten oman auton käyttö on tehtävien hoitamisessa eduksi.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sini-Mari Lepistö sini-mari@sastamalanopisto.fi, 040 631 5243

0
Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status