Koronatiedote 8.6.2021: Rajoitukset on purettu ja opetusta voidaan järjestää niin sisä- kuin ulkotiloissakin

Koronatiedote 8.6.2021: Rajoitukset on purettu ja opetusta voidaan järjestää niin sisä- kuin ulkotiloissakin

Aikusten ryhmäharrastukset voidaan aloittaa myös sisätiloissa. Toiminnassa on noudatettava OKM:n turvaohjeistusta. Kokoontuminen on sallittu korkeintaan 50 hengen ryhmissä.

Muilta osin Sastamalan kaupunki noudattaa Pirkanmaan koronaryhmän ohjeistusta.

Maksuista: Aktiivimaksun myyntiaikaa on jatkettu 30.4. saakka. Aktiivimaksut ja kurssikohtaiset maksut laskutetaan aikaisintaan toukokuussa, kun selviää, päästäänkö lähiopetusta aloittamaan. Tämän hetken rajoitukset ulottuvat 18.4. saakka. Jos kurssit, joille olet ilmoittautunut, eivät ala, emme laskusta yksittäisiä kurssimaksuja tai aktiivimaksua. Sinun ei tarvitse erikseen ottaa yhteyttä toimistoon ja perua aktiivimaksua. Laskuttajamme ei lähteä laskuja kurssilaisille, joiden kurssit eivät ole alkaneet

0
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status