Aikuisten lähiopetuskielto jatkuu toistaiseksi, lasten ja nuorten alle 10 hengen kurssit voivat alkaa 18.1.

Aikuisten lähiopetuskielto jatkuu toistaiseksi, lasten ja nuorten alle 10 hengen kurssit voivat alkaa 18.1.

Koronarajoitukset jatkuvat myös 12.1. jälkeen seuraavasti:

Sastamalan Opiston lähiopetuskielto jatkuu aikuisten kurssien osalta toistaiseksi. Verkkokurssit alkavat suunnitellun mukaisesti. Aluehallintovirasto käsittelee Pirkanmaan kokoontumisrajoitusta kuluvalla viikolla (vko 2), ja lisäksi on odotettavissa valtakunnan tason linjauksia mahdollisesti jo tällä viikolla. Tiedotamme näiden linjausten vaikutuksista lähiopetuksen alkamiseen mahdollisimman pian.

Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten alle 10 hengen (9+opettaja) harrastustoiminta voidaan jälleen käynnistää maanantaista 18.1.2021 lähtien. Näin ollen myös yksilöopetus alkaa lasten ja nuorten, eli alle 16-vuotiaiden osalta 18.1. Saat viestin, jos kurssisi käynnistyy.

Myös Sastamalan kaupunki ja Sastamalan Opisto laajentaa Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suosituksen mukaisesti maskisuosituksen koskemaan kaikkia yli 12-vuotiaita.

Aikuisten verkkokurssit ja avoimen yliopiston opinnot alkavat suunnitellun mukaisesti.

  • Kurssien aloitusta siirretään tarvittaessa tammikuun loppuun saakka. Jos lähiopetuskielto jatkuu vielä 1.2. jälkeen, siirrytään mahdollisuuksien mukaan etäopetukseen. Tammikuussa pitämättä jääneet tunnit pidetään myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti kauden päätteeksi tai viikolla 9.
  • Kurssimaksut laskutetaan vasta kauden päätteeksi, jolloin tiedetään, onko kurssimaksujen alennukselle tarvetta pitämättömien tuntien osalta. Kurssimaksujen alennuksista tiedotetaan myöhemmin.

Seuraa tiedotusta verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavilla!

+5
Opisto

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status