Äetsän kansanmusiikkitapahtuma on täällä taas!

Äetsän kansanmusiikkitapahtuma on täällä taas!


Kinnalan Koukulla soitetaan ja lauletaan 1.-2.2.2020

Kinnalan Koukku, Haapaniementie 21, 38300 SASTAMALA

Soittopajan pienkantelekurssilla tutustutaan niin historiallisiin kuin uudempiinkin soittotekniikoihin, joita yhdistetään luovaan musisointiin ja oman musiikin tekemiseen. Mukaan voivat tulla sekä vasta-alkajat että jo aiemmin soittaneet. Opettajana Arja Kastinen. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Laulupajassa tutustutaan kansanlauluun rytmiikan sekä moniäänisyyden kautta. Materiaalina käytetään perinteisiä runolaulurytmejä ja melodioita, mutta sukelletaan seikkailulle sovittamisen ja soveltamisen poreilevaan kattilaan. Opettajana Petra Poutanen-Hurme. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Lauantaikonsertti 1.2. klo 19 – esiintyjinä Arja Kastinen ja Petra Poutanen-Hurme

Illan konsertti koostuu kahdesta hyvin erilaisesta kanteletaiteilijan sooloesityksestä. Arja Kastisen soolokonsertti on aikamatka Karjalaan, konsertissa pääsee nauttimaan perinteisten kanteleiden äänistä aidoimmillaan akustisena ilman vahvistusta. Petra Poutanen-Hurme taas on monenlaisia vaikutteita ja tekniikoita yhdistelevä nuoremman polven kanteletaiteilija, laulaja ja lauluntekijä. Poutanen on tutustunut erilaisiin kanteleen sukulaissoittimien soittotekniikoihin ja käyttää esiityessään paljon erilaisia efektejä ja elektroniikkaa sekä musiikillisia vaikutteita eri puolilta maailmaa.

Loppumatinea sunnuntaina 2.2.klo 15.30

Konsertteihin on vapaa pääsy.0
Opisto